LUE tämä ennen kuin rekkaudut.

Siirry alas

LUE tämä ennen kuin rekkaudut.

Viesti  Agatha lähetetty Ti Huhti 29, 2008 12:16 pm

Perhefoorumista

Perhefoorumi perustettiin maaliskuussa 2008, alkuperäinen idea oli että pienempi porukka toisen palstan vakinikeistä saisivat jutella pienemmällä porukalla, otamme toki mielellämme mukaan uusiakin henkilöitä. Very Happy

Perhefoorumilla puhutaan niin vauvakuumeesta kuin parisuhde ja kauneuteen liittyvistä asioista, ja foorumiosioita on ihan peleistä vakavempiinkin asioihin.
Ilmapiiri on perhefoorumilla hyväksyvä ja lämmin, ketään ei sorreta.


Toivotamme jokaikisen uuden palstailijan tervetulleeksi foorumillemme, tutustuthan vielä sääntöihimme ennen kuin rekkaudut

Tervetuloa iloiseen joukkoomme


Perhiksen säännöt.

- Valitse itsellesi nimimerkki, muista että kyseessä on perhefoorumi.
- Sähköpostiosoitteen täytyy olla oikea ja toimiva, muuten rekisteröityminen ei tule onnistumaan
- Luo vain yksi nimimerkki.

HUOMIOI!

- Nollaviestiläiset poistetaan 30 päivän sisällä, tämä siksi että haluamme pitää foorumimme aktiivisena.
- 1 viestiläiset poistetaan 2kk sisällä.
- 2-> viestiläiset poistetaan jos/kun ovat olleet inaktiivisia vähintään 6 kuukautta.
- yli 10 viestiä kirjoittaneet muutetaan 6kk: jälkeen inaktiivisiksi ja tunnuksen voi aktivoida uudestaan ottamalla yhteyttä ylläpitoon sähköpostilla perhefoorumin.admin@luukku.com tai kirjoittamalla vierailijat osioon.

Ylläpito EI
ilmoita mitään ennen poistoa vaan jokainen huolehtikoot siitä että tunnus pysyy aktiivisena, inaktiiviset tunnukset voidaan aktivoida uudestaan.

Poistettua tunnusta ei voi saada takaisin uuden voi toki rekisteröidä.

Yleinen käyttäytyminen
- Toivomme asiallista käyttäytymistä eli ei kiroilua, provosointia, riidankylvämistä, rasistisia kommentteja, haukkumisia ja tahallista kiusantekoa. Myös erään toisen keskustelupalstan asioiden jauhaaminen on täällä kielletty ja modet poistavat siihen viittaavia tekstejä. Myöskään chatissa ei ole hyväksyttävää ruotia muiden palstojen asioita.
Kirjoittaminen

- Kun haluat aloittaa uuden aiheen niin otsikoi aihe asiaan liittyväksi, esim. jos aloitat keskustelun lasten ruoka-ajoista niin älä laita otsikoksi "Milloin?" Huomioi myös mihin osioon aloittamasi aihe kuuluu.


Avatarit
-Avattaren täytyy olla perhefoorumille sovelias (ei huumausaineisiin/rikolliseen toimintaan viittaavia, liian härskejä). Huomioi myös tekijänoikeudet!
- Avattaren leveys ei voi olla suurempi kuin 150 pixeliä, ja korkeus ei voi ylittää 200 pixeliä ja tiedoston koko korkeintaan 64kB.

Laki
- Internetissä pätevät kaikki voimassa olevat lait, joten jätä provosoinnit, kunnianloukkaukset narikkaan kun kirjoitat. Huomioi myös tekijänoikeudet, käytä vain ja ainoastaan omia ottamiasi kuvia tai vapaasti käytettävissä olevia kuvia.


Moderointi
-Moderaattorit ovat edesauttamassa mukavan ilmapiirin pysymisessä foorumilla. He eivät saa moderoida aiheita ja viestejä ilman pätevää syytä. Jos näin tapahtuu oikeus moderointiin evätään. Kaikissa tapauksissa ylläpito toimii viimeisenä tuomarina, jos koet että oikeuksiasi on loukattu ota yhteyttä ylläpitoon niin asiasi otetaan tutkintaan.
-Jos huomaat että ketjussa on loukkaava kommentti niin paina poliisi hymiötä viestin yläkulmassa sitä kautta ilmoitat modelle asiasta.

Sääntöjen rikkominen
- Sääntöjen rikkomisesta voi ilmoittaa nimettömästi yksityisviestillä tai sähköpostilla adminille tai moderaattoreille.
- Sopimattomasta käyttäytymisestä, sääntöjen rikkomisesta annetaan varoituksia korkeintaan kolme. Jos hän ei kaikesta huolimatta lopeta, admineilla ja moderaattorilla on täydet vapaudet rangaistustoimenpiteisiin.
Jos varoitukset täyttyvät ylläpito asettaa henkilön kirjoituskieltoon sopivaksi katsomakseen ajaksi.
- Ääritapauksissa tunnus voidaan poistaa tai bannata IP.

Kuvat
- Kuvia saa laittaa vapaasti kodistaan, lapsistaan, lemmikeistä, autoista, vaatteista jne kunhan ovat laillisesti otettuja joko omia kuvia tai että on oikeus levittää kyseisiä kuvia eteenpäin.
- Kuvia jotka voivat jollain tavoin haitata koko foorumia tyyliin alastonkuvat poistetaan heti ja henkilö joka ne on postannut saa asiasta varoituksen.
- Kuvat joissa esiintyy jokin laiton asia esimerkiksi huumeet poistetaan ylläpidon toimesta ja kuvan laittanut henkilö saa asiasta varoituksen.
- Tämä koskee siis kaikkia kuvia kuin myös avattaria, jos olet epävarma kuvasi sopivuudesta niin voit ottaa yhteyttä ylläpitoon yksityisviestillä
avatar
Agatha
Iso-A
Iso-A

Nainen
Viestien lukumäärä : 1411
Ikä : 33
Paikkakunta : Turgu
Registration date : 25.03.2008

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa